4 personer
secondi

Aspargesgratin med skinke, mozzarella og gorgonzola

Asparagi gratinati con prosciutto, mozzarella e gorgonzola

02.Ingredienser

4 bdt. asparges

2 mozzarellaer, skåret i tynde skiver

100 g Galbani gorgonzola cremoso

50 g Galbani parmesan

150 g parmaskinke

Salt og peber

4-5 spsk jomfruolivenolie

03.Tilberedning

Rens aspargesene, stil dem i en lille gryde med hovederne opad, og blancher dem i kogende letsaltet vand i et par min. Tag dem op af vandet, og lad dem køle af nogle minutter.

Beklæd et ildfast fad med bagepapir, og pensl med lidt olivenolie. Fordel et lag asparges, og læg derefter et lag mozzarella. Fordel lidt gorgonzola og lidt parmaskinke. Drys med salt og peber og et par dråber olie, og gentag derefter med at fordele asparges, ost osv., til alle asparges er brugt. Stil fadet i ovnen, og bag den ved 175 grader i ca. 20 min., eller til osten er smeltet og er blevet gylden.


© 2017 Galbani - All rights reserved