Bresaola-ruller med gorgonzolacreme

Rotoli di bresaola


01.Info

Disse ruller er pragtfulde om sommeren med en lækker salat til, som en let forret eller simpelthen til en buffet. Det bedste er, at de er hurtige og nemme at lave, samtidig med at smagen er helt fantastisk.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

½ pakke Galbani Gorgonzola Cremoso
1 spsk Galbani Ricotta
8-10 skiver bresaola
1 tsk hakket persille
Salat til at anrette rullerne på
Eventuelt ½ agurk (se Tip)
Rullerne kan også laves med laks:
½ pakke Galbani Gorgonzola Intenso
1 spsk Galbani Mascarpone
8-10 skiver røget laks
1 tsk hakket purløg
Salat til at anrette rullerne på
Eventuelt ½ agurk (se Tip)

03.Tilberedning

Gorgonzola røres forsigtigt sammen med ricotta og 1 skefuld hakket persille. Læg en lille spiseskefuld creme på hver skive bresaola og rul den sammen. Rullerne serveres på et fad med salatblade. Gorgonzola og mascarpone røres forsigtigt sammen med en gaffel. Læg en lille spiseskefuld creme på hver skive laks og rul den sammen. Rullerne kan pyntes med lidt hakket purløg.

Tip: For at give lidt mere bid og sprødhed kan man eventuelt lægge en lille fin agurkestav eller lidt salat ind i hver rulle.