4 personer
antipasti

Brombær med chokoladecreme

Crema di mascarpone e more

02.Ingredienser

300 g Galbani Mascarpone
70 g sukker
300 g brombær
2 pasteuriserede æggeblommer
2 pasteuriserede æggehvider
5 spsk. kakao
1 usprøjtet citron

03.Tilberedning

Pisk æggeblommerne med sukker i en skål, til det hele bliver cremet og luftigt, tilsæt saft og fintrevet skal fra citronen. Hæld mascarpone og kakao i, og pisk grundigt til en homogen masse. Pisk bagefter æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i.

Vend forsigtigt de friske brombær i cremen, og anret i små skåle før servering. Brug nogle brombær til at pynte desserten med.

Tip: Man kan også bruge ricotta i stedet for mascarpone, det giver en lettere version af cremen.

Man kan også variere opskriften ved at undlade kakaoen. Så får man en lidt mildere smag.


© 2017 Galbani - All rights reserved