4 personer
antipasti

Butterdejsmedaljoner med gorgonzolacreme

Sfogliatine gorgonzola e mascarpone

02.Ingredienser

3-4 plader butterdej eller 1 hel rulle
50 g Galbani Gorgonzola Intenso
50 g Galbani Mascarpone
½ pisket æg
Cirka 1 spsk. valmuebirkes
2 spsk mælk
Frisk oregano eller basilikum

03.Tilberedning

Medaljoner:
Tryk rondeller ud af butterdejen med et glas eller lignende. Sæt dem på en plade med bagepapir, pensl med pisket æg, drys med valmuebirkes og bag i ovnen i cirka 10 minutter ved 160°, men hold øje med dem. Når medaljonerne er kølet lidt af, halveres de, eventuelt med en lille kniv, men normalt kan de let deles med fingrene.
Gorgonzolacreme:
Gorgonzola smeltes i 2 spsk mælk på lavt blus i få minutter, mascarpone blandes i. Fordel cirka 1 tsk i hver butterdejsmedaljon. Drys med salt og peber og læg låget på igen. Pynt med frisk oregano eller basilikum.


© 2017 Galbani - All rights reserved