8 personer
dolci

Cheesecake med frisk frugt

Cheesecake con frutta fresca

02.Ingredienser

200 g flager (for eksempel havre- eller speltflager)
125 g smeltet smør
50 g rørsukker
400 g Galbani Ricotta
200 g flødeost
½ dl sødmælk
3 spsk flydende honning
4 stk husblas
3 spsk citronsaft + skallen fra 1 citron
Friske bær

03.Tilberedning

Smør en springform. Findel grynene i en blender. Smelt smørret og tilsæt gryn og rørsukker. Fordel massen i bunden af kageformen og pres det godt sammen. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 minutter. Opvarm mælken og smelt den afdryppede husblas deri. Pisk ricotta, flødeost, honning, citronskal og saft godt sammen og tilsæt til sidst mælken. Kom blandingen over grynene og sæt kageformen i køleskabet i cirka 4 timer.

Pynt kagen med friske bær.


© 2017 Galbani - All rights reserved