4 personer
primi

Citronpasta

Tonnarelli al limone

02.Ingredienser

1 dl mælk

100 g Galbani mascarpone

1 bouillonterning (mørk oksebouillon)

1 økologisk citron

250 g tonnarelli (pasta)

150 g Galbani parmesan (gem 50-60 g til at strø hen over pastaen på hver tallerken)

Groft salt

03.Tilberedning

Varm mælk og mascarpone op til det får en jævn konsistens, tilsæt bouillonterning, lad det koge sammen.  Rør hele tiden i saucen. Riv citronskal, og sæt det til side. Sørg for kun at rive den gule skræl, ellers bliver den bitter.

Kog vandet til pastaen. Tilsæt groft salt, når vandet begynder at boble. Kom tonnarelli-pastaerne i vandet, og sørg for at røre rundt, så pastaerne ikke klumper sammen. Hæld revet citronskal i saucen. Hæld vandet fra pastaen, vend i saucen, og kom rigeligt med revet parmesan i.

Tip:

Vent med at vende citronskallen i saucen, til pastaerne er kommet i det kogende vand. Ellers risikerer saucen at blive bitter.

Det er godt med meget parmesan, men pas på, at pastaen ikke bliver for tør.


© 2017 Galbani - All rights reserved