4 personer
dolci

Dessert med gløgg

Dessert al vino speziato

02.Ingredienser

6 spsk. rosiner

½ l gløgg

1 spsk. Maizena eller kartoffelmel

250 g Galbani ricotta

1 spsk. sukker

2 spsk. mandler

03.Tilberedning

Start med at lægge rosinerne i blød i 250 ml gløgg i 15 min., til de er blevet bløde.

Bland samtidig 250 ml gløgg med maizena i en gryde, og lad det koge i ca. 5 -10 min., til saucen tykner. Lad den køle af.

Tag rosinerne op af gløggen, og vend dem i ricottaosten med en spsk. sukker. Bland ricottaost og rosiner til en cremet konsistens.

Portionsanret i små gennemsigtige glas:

Ricotta-rosin-blandingen nederst, og gløgg-saucen oven på. Kom evt. mandelsplitter på toppen.

Servér straks, pynt med citronverbena.


© 2017 Galbani - All rights reserved