4 personer
primi

Fiskerisotto

Risotto di pesce

02.Ingredienser

600 g torskefilet
½ bundt bredbladet persille
1 stort løg
3 spsk. olivenolie
300 g arborioris
1 dl hvidvin
Ca. 9 dl grøntsagsbouillon
3 spsk. Galbani Mascarpone
Ca. ½ dl mælk
150 g kogte, pillede rejer
Salt og peber

03.Tilberedning

Skær torskefileten i fire nogenlunde lige store stykker. Skyl og hak den bredbladede persille fint. Hak løget fint, og sautér det i olivenolien i en gryde, til løgstykkerne bliver klare. Tilsæt
risottorisene, og svits dem sammen med løgene i et par minutter. Hæld 1 dl hvidvin på, og rør godt. Kom bouillonen i lidt ad gangen, mens du rører. Lad risene absorbere bouillonen, før du
tilsætter mere. Kom torsken i efter 8 min. Rør ofte, så risene ikke klistrer til bunden af gryden. Efter ca. 18 min. har risottoen absorberet alt bouillonen, og den er al dente. Kom ⅔ af den
hakkede persille i retten, og rør rundt.

Tag gryden af varmen, og tilsæt mascarponen. Hæld lidt mælk i, hvis du synes, risottoen er for kompakt. Tilsæt rejerne, og vend dem forsigtigt i risottoen. Gem nogle til pynt på toppen sammen med resten af den hakkede persille. Drys med salt og peber, og servér straks.


© 2017 Galbani - All rights reserved