4 personer
dolci

Frugtsalat med hvid creme

Macedonia nel melone con mascarpone

02.Ingredienser

2 galia- eller netmeloner
200 g brombær
200 g hindbær
1 dl marsala eller portvin
2 spsk. sukker
250 g. Galbani Mascarpone
1 usprøjtet citron
1 bundt mynte

03.Tilberedning

Skær melonerne over. Fjern kernerne, og form melonkødet med en isske til kugler uden at beskadige skallen på melonen. Gem skallerne!

Kom mascarpone i en skål, og rør den med sukker og marsala. Kom lidt creme i bunden af de 4 halve meloner. Vend melonkuglerne og bærrene med fintrevet skal og saft fra citronen og lidt hakket mynte, lad det trække 5 minutter, inden det fyldes i melonskallerne. Pynt med resten af cremen på toppen og slut af med et lille mynteblad. Sæt de fyldte meloner i køleskabet i 5 minutter inden servering.

Tip: Frugtsalaten kan varieres med andre typer bær.


© 2017 Galbani - All rights reserved