4 personer
antipasti

Fusilli med porre, zucchini og gorgonzola

Fusilli con porro, zucchine e gorgonzola

02.Ingredienser

2 store zucchini

2 fed hvidløg

Ekstra jomfruolivenolie

Salt

150 g Galbani gorgonzola intenso

50 g Galbani parmesan

400 g fusilli eller pastaskruer

2 kviste basilikum

½ porre

03.Tilberedning

Skær zucchini og porre i små stykker. Skær hvidløg i halve, og steg dem på panden i olien, til de begynder at blive gyldne. Tag hvidløgene op, når de er blevet gyldne. Kom porren på panden i 3 min., og tilsæt derefter zucchini-stykkerne, og lad dem stege, til de er blevet gyldne. Kom salt på dem.

Skær gorgonzolaen i små skiver. Riv parmesanen.

Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken.

Hæld pastaen på panden sammen med gorgonzola, parmesan og basilikum, og rør til gorgonzolaen smelter. Servér retten varm.

Drys med lidt basilikum.


© 2017 Galbani - All rights reserved