4 personer
antipasti

Fyldte kalveruller

Involtini farciti

02.Ingredienser

4 kalveschnitzler (få evt. slagteren til at skære tynde skiver kalvekød) ca. 500 g
60 g brødkrumme (tørt brød)
1 æggeblomme
200 g Galbani Ricotta
80 g tynde skiver røget skinke
150 g hakket svinekød
2 spsk. Galbani Parmesan
1 kvist rosmarin
½ dl hvidvin
½ dl mælk
½ dl hvedemel
Lidt smør og olie til stegning
Salt og peber
Tandstikkere
Tilbehør:
Sprød salat, kartofler eller rodfrugter

03.Tilberedning

Udblød brødkrummen i mælk i 10 minutter. Hak imens 4 skiver skinke fint, og bland den med ricotta, parmesan, hakket svinekød og æggeblomme. Klem mælken ud af brødet og kom det i blandingen. Krydr med salt, peber og finthakket rosmarin. Læg en skive skinke på hver schnitzel. Fordel blandingen på kødskiverne, som rulles og fæstnes med en tandstikker. Vend dem i mel og steg dem hurtigt gyldne i en blanding af smør og olie. Hæld hvidvin ved, og lad det simre under låg i 15-20 minutter, før du serverer med resten af hvidvinen, en god salat og lidt rodfrugter eller kartofler til – alt efter årstiden.


© 2017 Galbani - All rights reserved