4 personer
antipasti

Fyldte peberfrugter med ricotta og skovsvampe

Pepperoni ripieni di ricotta e funghi

02.Ingredienser

500 g svampe

4 store røde pebre

Persillestilke

300 g Galbani ricotta

30 g Galbani parmesan

1 spsk. kapers

1 lille løg

2 stilke persille

Ekstra jomfruolivenolie

Salt

03.Tilberedning

Tænd ovnen på 200°.

Skær svampene i skiver, og hak persillestilkene. Skær løget i tynde skiver, og steg dem i olien sammen med kapers og persillestilkene. Når det hele er blevet let gyldent, tilsæt svampe og salt, og steg, til vandet fra svampene er fordampet. Tag panden af blusset.

Skær det øverste af pebrene af, og fjern de små kerner. Bland ricotta, persille og parmesanost med ingredienserne fra panden. Vend derefter pebrene med blandingen med en ske, hæld lidt olie på peberne, og bag dem i ovnen i ca. 45 min.

Tag peberne ud af ovnen, og servér.

Pynt med grofthakket oregano.


© 2017 Galbani - All rights reserved