4 personer
antipasti

Fyldte peberfrugter og auberginer

Melanzane e peperoni ripieni

02.Ingredienser

2 store gule eller røde peberfrugter, befriet for ribber og kerner
2 mellemstore auberginer
4 spsk olivenolie
400 g flåede og finthakkede tomater
40 g finthakkede kapers
12 sardelfileter (ansjoser)
2 meget finthakkede fed hvidløg
4 spsk finthakket persille
80 g rasp
50 g friskrevet parmesan
Revet muskatnød
Salt og friskkværnet sort peber

03.Tilberedning

Forvarm ovnen til 200°. Skær peberfrugter og auberginer igennem på langs en gang. Skrab kødet ud af auberginerne med en ske, uden at skindet går i stykker. Hak det fint og svits det i 2 spsk olivenolie i 5 minutter, eller til det er blødt.

Når auberginerne begynder at tage farve, tilsættes hakket hvidløg, finthakket persille, ansjoser (sardeller), kapers, rasp, lidt revet muskatnød og til sidst de flåede tomater. Lad retten simre videre et par minutter og smag til med salt og peber (bemærk at ansjoser er ret salte i sig selv). Bland parmesanen i og fyld blandingen i henholdsvis auberginen og peberfrugten. Bag dem i ovnen i 30-40 minutter.

Servér retten med en frisk salat.


© 2017 Galbani - All rights reserved