4 personer
primi

Gnocchi a la Napoli

Gnocchi alla napoletana

02.Ingredienser

1 stort løg
4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
800 g friske dadeltomater
1 knsp. revet muskatnød
Salt
1 bundt frisk basilikum
250 g Galbani Mozzarella
800 g kartoffelgnocchi
100 g revet Galbani Parmesan

03.Tilberedning

Hak løget fint, og steg det i ekstra jomfruolivenolie, til løget har fået den karakteristiske klare farve. Tilsæt tomaterne, muskatnød og salt. Saucen skal småkoge i 20 min. under omrøring. Tag saucen af varmen, og tilsæt friske basilikumblade.

Skær mozzarella i tern. Kog gnocchierne i saltet vand i et par minutter. Når gnocchierne lægger sig i vandoverfladen, er de færdige, og vandet hældes fra. Vend gnocchierne i tomatsaucen sammen med mozzarellatern og riv til sidst parmesanen hen over retten. Pynt med blade af frisk basilikum

Tip:
Retten kan også gratineres i ovnen. Når gnocchierne er vendt i tomatsaucen, drysses parmesanen over, og retten bages i ovnen i 10 min. ved 180 grader.


© 2017 Galbani - All rights reserved