4 personer
primi

Grønkålssalat med fennikel og mozzarella

Insalata di cavolo verde, finocchi e mozzarella

02.Ingredienser

1 stor fennikel

5-6 spsk ekstra jomfruolivenolie

Salt og peber

1 økologisk citron

250 g snittet grønkål

1 salatløg (kan udelades)

125 g Galbani mozzarella

3 spsk pinjekerner

03.Tilberedning

Start med at snitte fennikel meget tyndt evt. med et mandolinjern, Lad den marinere i en times tid med 2 spsk olie, salt, peber og saft fra citronen.

 

Skær stokken af grønkålen. Vask og tør bladene grundigt, men forsigtigt. Snit grønkålen og salatløget fint og bland det sammen. Kom resten af olivenolien og en anelse salt henover.

Skær den afdryppede mozzarella i mindre tern og bland den i grønkålen med den marinerede fennikel. Rist pinjekernerne og hæld dem over salaten sammen med lidt salt og peber.


© 2017 Galbani - All rights reserved