Grønne frikadeller med couscous og ricotta

Polpettine di cous cous e ricotta


01.Info

Kulturmøde på en tallerken. Dette er en traditionel opskrift på polpettine (kødboller) tilsat couscous: En italiensk salat med arabisk tilsnit.

   

4 personer
secondi

02.Ingredienser

½ zucchini
200 g couscous
Olivenolie
200 g Galbani ricotta
30 g Galbani parmesan
10 hakkede  persilleblade
1 æg
Salt

03.Tilberedning

Riv zucchini. Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken, og  bland derefter 1 spsk. olivenolie i.

I en skål blandes  ricotta, parmesan, persille, revet zucchini, æg og  lidt  salt. Vend couscous i blandingen, og rør det godt sammen. Sæt en pande med 6 spsk. olivenolien på blusset. Form små boller med en spiseske, og steg dem, når olien er varm.

Tip:

Servér med lidt rucola og tomater som pynt.