4 personer
dolci

Hindbær-tiramisu

Tiramisù ai lamponi

02.Ingredienser

300 g optøede hindbær
3 spsk. sukker
1 ½ pakke savoiardi småkager (ladyfingers)
1 dl Amaretto-likør eller marsala
Friske hindbær til pynt
Citronmelisse til pynt

Creme:
250 g Galbani Mascarpone
4 pasteuriserede æggeblommer
3 pasteuriserede æggehvider
100 g flormelis
Korn af 1 vaniljestang
2 dl fløde

03.Tilberedning

Blend de optøede hindbær med 3 spsk. sukker og ½ dl Amaretto-likør.

Dyp 1½ pakke ladyfingers i hindbærsaucen, og dryp evt. med lidt ekstra Amaretto-likør.

Creme: Æggeblommerne piskes godt med flormelis og vaniljekorn. Mascarponen kommes i og piskes med. Fløden piskes i en anden skål, dog ikke for stiv. Derefter piskes æggehviderne stive. Flødeskummet og æggehviderne vendes stille og roligt i mascarponen. Derefter lægges et godt lag creme over et lag røde ladyfingers. Læg endnu et lag ladyfingers og endnu et lag creme og fortsæt, til du har 3 lag.

Til sidst sættes det hele i køleskabet et par timer. Pynt med friske hindbær og citronmelisse.

Tip: Hak evt. en god mørk chokolade, og drys den over desserten inden servering.


© 2017 Galbani - All rights reserved