4 personer
antipasti

Hurtige auberginer med mozzarella

Melanzane veloci alla mozzarella

02.Ingredienser

1 stor aubergine
3 tomater
125 g Galbani Mozzarella
1 spsk tørret oregano
30 g friskrevet parmesan
Salt
Olivenolie
1 lille potte frisk basilikum

03.Tilberedning

Vask auberginen og skær den i skiver på cirka 1 cm.

Grill aubergineskiverne på en pande og læg dem på et fad med bagepapir, når de har fået striber. Kom derefter en skive tomat og en skive mozzarella oven på og gentag 1 gang, så du får små høje tårne. Krydr undervejs med salt, oregano, parmesan, et blad frisk basilikum og lidt olivenolie mellem hvert lag. Sæt fadet i ovnen ved cirka 180-200°. Når mozzarellaen er smeltet og har fået lidt farve, er auberginerne klar. Pynt med frisk basilikum før serveringen.


© 2017 Galbani - All rights reserved