4 personer
antipasti

Insalata caprese med grillede peberfrugter, pinjekerner og ramsløgsdressing

Insalata Caprese con peperoni grigliati, pinoli e condimento all’aglio orsino

02.Ingredienser

1 rød peberfrugt, halveret og udkernet

1 gul peberfrugt, halveret og udkernet

 

Dressing:

½ dl olivenolie

1 fed hvidløg, finthakket

1 rød chili, finthakket

3-4 stængler ramsløg, finthakkede*

Salt og peber

 

½ bk rucola

1 ps små Galbani mozzarellakugler eller 2 store mozzarellaer

1 lille pose pinjekerner, ristede

03.Tilberedning

Grill peberfrugterne med skindsiden opad i ovnen, til skindet er branket. Lad dem køle let af, inden skrællen pilles af.

Dressing: Bland alle ingredienser til dressingen, og smag til med salt og peber.

Læg de grillede peberfrugter i marinaden, og lad dem trække ½ time.

Anret peberfrugterne på rucolaen, og fordel mozzarellakuglerne. Dryp resten af dressingen over salaten, drys pinjekernerne over, og server.

 

* Hvis du ikke har ramsløg, kan du erstatte det med fx basilikum eller en hvilken som helst anden krydderurt i sæson.


© 2017 Galbani - All rights reserved