4 personer
antipasti

Kalkun med gorgonzola- og svampecreme

Tacchino alla crema di funghi e gorgonzola

02.Ingredienser

4 stk. kalkunbryst à ca. 125 g
100 g Galbani Gorgonzola
200 g svampe (champignoner, østershatte eller vilde svampe)
2 spsk. olivenolie eller smør
1 fed hvidløg
1 knivspids chilipulver
1 dl rødvin
½ dl piskefløde
4 stængler bredbladet persille
Salt og friskkværnet peber

03.Tilberedning

Hak de rensede svampe, hvidløg, chili, salt og peber. Blandingen steges i olie et par minutter og tilsættes rødvin, som koges ind ved høj varme. Tilsæt gorgonzola i små tern sammen med fløden. Steg kalkunskiverne på en anden pande med salt og peber. Anret kødet på fire tallerkner, hæld saucen over og servér med bredbladet persille på toppen.

Tip: Saucen egner sig også fint til andre typer kød.


© 2017 Galbani - All rights reserved