4 personer
antipasti

Kalvekødboller med mozzarella

Bocconcini di vitello e mozzarella

02.Ingredienser

500 g hakket kalvekød
250 g Galbani Mozzarella
2 dl usødede, knuste cornflakes
1 æg
2 spsk. rasp
2 spsk. piskefløde
1 spsk. hakket skalotteløg
Olie til stegning
1 tsk. revet citronskal fra 1 usprøjtet citron
2 spsk. hakkede basilikumblade
Salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
God salat

03.Tilberedning

Rør en fars af kød, æg, rasp og fløde. Svits skalotteløget i lidt olie, til det bliver klart, og bland det i kødfarsen med revet citronskal, hakkede basilikumblade, salt og peber. Skær mozzarellaen i små tern.

Tag en spiseskefuld kødfars ad gangen, og tryk den lidt flad med våde hænder. Lav en fordybning i midten, læg en mozzarellatern i, og form til kugler på ca. 3 cm i diameter. Vend dem i knuste cornflakes på en tallerken og steg nogle stykker af gangen i hed olie, til de er gyldne og sprøde uden på (2-3 minutter). Serveres varme eller kolde med en god salat til.


© 2017 Galbani - All rights reserved