4 personer
secondi

Kyllingefarsbrød med bacon

Polpettane di pollo e bakon

02.Ingredienser

500 g kyllingefars

200 g Galbani ricotta

1 æg

Salt

Peber

1 kvist rosmarin

Olivenolie

1 pakke bacon i skiver

03.Tilberedning

Tænd ovnen på 180°.

Bland farsen godt med ricotta, kom ægget i til sidst. Tilsæt hakket rosmarin og lidt salt og peber. Form farsen til et ovalt brød. Læg bagepapir smurt med lidt olivenolie med baconskiverne parallelt i ét lag på bagepladen. Læg farsbrødet oven på baconskiverne, og kom baconskiverne rundt om. Bag farsbrødet i ca. 40 minutter.

Lad det herefter hvile lidt, og skær det forsigtig i skiver langs baconskiverne.

Servér farsbrødet varmt.

Tip:

Farsbrødet kan godt klistre lidt,  så kom eventuelt lidt koldt vand på hænderne.

Servér farsbrødet med en grøn salat til.


© 2017 Galbani - All rights reserved