4 personer
antipasti

Kyllingefilet med gorgonzolasauce

Filetto di pollo con salsa di gorgonzola

02.Ingredienser

4 kyllingebryster
4 spsk mel
1 tsk smør
1 spsk sennep
3 spsk mælk
100 g Galbani Gorgonzola Cremoso
3 spsk cognac
Salt og peber

03.Tilberedning

Bank kyllingebrysterne let flade og skær dem tværs igennem med en skarp kniv, så du får 8 tynde kyllinge-schnitzler. Vend dem i mel og brun dem i smeltet smør på panden. Krydr med salt og peber. Tilsæt 3 spsk cognac og sæt en tændstik til, så kødet bliver flamberet. Fjern fileterne, tilsæt sennep, gorgonzola og mælk.

Læg fileterne på panden igen, når osten er smeltet, og krydr godt med salt og peber. Du kan også servere saucen for sig.


© 2017 Galbani - All rights reserved