4 personer
dolci

Marsalamousse

Semifreddo con marsala

02.Ingredienser

4 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
2 spsk. Marsala-vin (en sød dessertvin,
som stammer fra Sicilien)
250 g Galbani Mascarpone
4 pasteuriserede æggehvider
2 spsk. kakaopulver
Citronmelisse til pynt

03.Tilberedning

Pisk først æggeblommer og sukker godt sammen, til en jævn masse. Tilsæt Marsala-vinen og derefter mascarponen, og pisk, indtil cremen er luftig og glat. Pisk derefter æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i cremen med en dejskraber. Sørg for, at det hele blandes godt sammen, og sæt cremen i køleskabet i mindst 1 time.

Servér cremen i små skåle eller champagneglas med lidt kakaopulver drysset på toppen og lidt citronmelisse.


© 2017 Galbani - All rights reserved