4 personer
dolci

Is med mandler og chokolade

Cassata cioccolata e mandorle

02.Ingredienser

250 g Galbani Ricotta
2,5 dl piskefløde
100 g sukker
60 g mandler
60 g mørk chokolade
250 g jordbær til pynt
Chokoladespåner til pynt
Citronmelisse til pynt
Evt. 1 lille glas kirsebærsauce

03.Tilberedning

Tørrist mandlerne på en pande, og lad dem køle af. Imens gøres ismassen klar. Kom ricottaen i en skål, tilsæt sukker, og rør det godt sammen, til det får en cremet konsistens. Pisk fløden til blødt skum. Hak chokolade og de afkølede mandler groft, og rør dem i ricottacremen. Rør forsigtigt flødeskummet i cremen til en ensartet masse. Beklæd en skål med køkkenfilm, og hæld ismassen i. Stil skålen i fryseren i min. 4 timer. Ved servering skal isen tages ud af fryseren ca. 20 minutter før. Pynt med halve jordbær, citronmelisse samt chokoladespåner og servér eventuelt med en lun kirsebærsauce til.

Tip: Prøv at variere indholdet ved at tilsætte andre typer ristede nødder, marcipan eller kandiseret frugt.


© 2017 Galbani - All rights reserved