4 personer
antipasti

Mini-brødpizza

Pizzette di pane al forno

02.Ingredienser

4 skiver italiensk brød
Olivenolie
2 friske tomater
Oregano
Salt
125 g Galbani Mozzarella
1 fed hvidløg
1 lille spsk. revet Galbani Parmesan
Frisk basilikum

03.Tilberedning

Tænd ovnen på 200 grader. Læg brødskiverne på en bageplade med bagepapir, og hæld en smule olivenolie på. Kom brødene i ovnen, når den er varm.

Skær derefter tomaterne i små stykker, og marinér dem i oregano, olivenolie og salt. Dræn mozzarellaen for vand, og skær den ud i skiver. Tag brødene ud af ovnen efter 8 min., skær hvidløget på langs, og gnid det på brødet.

Kom derefter en skive mozzarella og lidt tomat på brødene, og drys med revet parmesan. Sæt brødene i ovnen igen. Når mozzarellaen er smeltet, er de klar. Servér brødene varme, og pynt med frisk basilikum.

Tip:
Prøv også at komme sorte oliven på eller at erstatte tomaterne med grillede grønsager.


© 2017 Galbani - All rights reserved