4 personer
antipasti

Minipizzaer med butterdej

Pizzette di sfoglia

02.Ingredienser

1 rulle butterdej
3-4 modne tomater eller ca. 15 cherrytomater
Olivenolie
1 tsk. salt
125 g Galbani Mozzarella
1 potte frisk basilikum

03.Tilberedning

Tag dejen ud af køleskabet 5-10 min. før brug. Læg den ud på bagepapir og rul den helt tynd. Tag et glas med tynd kant eller en småkageform, og udstik så mange stykker dej, som du kan få plads til. Læg bagepapiret med dejen på en bageplade. Skær herefter tomater i små tern, og vend dem i olivenolie og salt. Det er vigtigt, at du sørger for at hælde den væde, som tomaterne afgiver, væk. Fordel tomaterne på de små, runde dejstykker.

Dræn vandet grundigt fra mozzarellaen. Skær den i meget små, tynde stykker, og drys den oven på tomaterne. Sæt minipizzaerne i ovnen ved 200 grader i 10 min., eller indtil dejen får en gylden farve, og mozzarellaen er smeltet uden at brænde på. Anret minipizzaerne på et fad, og drys friske basilikumblade henover. Servér straks, mens de er sprøde og varme.


© 2017 Galbani - All rights reserved