20 stk.
antipasti

Minipizzaer

Pizette assortite

02.Ingredienser

4-5 oliven uden sten (skåret i stykker)

125 g Galbani mozzarella

5 ansjosfiletter

1 æg

250 g butterdej

50 g tomatsauce med basilikum

3 spsk. pesto alla genovese

12 kapers (3-4 på hver pizza)

2 kviste frisk oregano

2 spsk. olivenolie

03.Tilberedning

Start med at tilberede ingredienserne til det forskellige fyld.

Skær oliven i tynde, runde skiver, skær mozzarellaen i tern, del ansjosfiletterne i små stykker. Pisk ægget med en gaffel i en lille skål.

Tænd ovnen på 200°.

Rul butterdejen ud, og udstik ca. 20 runde stykker dej på ca. 6 cm i diameter. Læg bagepapiret med dejen på en bageplade. Pensl dejstykkerne med pisket æg.

Læg ½ tsk. tomatsauce og et stykke mozzarella på hver minipizza. Variér fyldet: nogle skiver oliven og 1 tsk. pesto på nogle minipizzaer, kapers eller ansjos på andre.

Hæld nogle dråber olivenolie på hver pizza, og drys lidt oregano på, hvis du synes.

Sæt minipizzaerne i ovnen i 12-15 min. til dejen får en gylden farve.

Servér minipizzaerne lune.

Tip:

Sørg for, at fyldet ikke når helt ud til kanten på minipizzaerne.

Minipizzaerne smager også godt kun med tomatsauce og mozzarella på.


© 2017 Galbani - All rights reserved