4 personer
antipasti

Mozzarellakugler

Polpettine di mozzarella

02.Ingredienser

3 x 125 g Galbani mozzarella

1 kvist persille

1 kvist basilikum

1 kvist mynte

3 æg

150 g Galbani parmesan

150 g rasp

Salt

Peber

6 spsk. olivenolie

½ usprøjtet citron

03.Tilberedning

Tør mozzarellaen med lidt køkkenrulle. Hak persille, basilikum og mynte. Skær mozzarellaen i tern, og kom den i en blender sammen med æg, revet parmesanost, rasp, persille, basilikum og mynte. Smag til med salt og peber.

Form blandingen til små boller med en spiseske. Varm olivenolien med 4 skiver citron i en pande. Steg bollerne i olivenolien.

Tip:

Smager godt sammen med kartoffelmos, rødløg, persille og ærter.


© 2017 Galbani - All rights reserved