4 personer
antipasti

Mozzarellaspyd

Spiedini del Golfo

02.Ingredienser

125 g Galbani Mozzarella
8 skiver toastbrød
16 cherrytomater
2 spsk. olivenolie
30 g smør
4 ansjosfileter
Basilikum til pynt
Træspyd

03.Tilberedning

Mozzarella drænes godt og skæres i store tern. Del hver skive brød i fire firkanter. Sæt derefter skiftevis en tern af mozzarella og et lille stykke brød på 8 spyd. Afslut begge ender af spyddet med en cherrytomat. Placér spyddene i en olieret bradepande, og bag dem i ovnen i 3 min. ved 180 grader, indtil mozzarellaen lige begynder at smelte.

Smelt smør i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt ansjoser, og rør med en gaffel, til de opløses. Hæld dressingen over spyddene, pynt med frisk basilikum, og servér straks, mens retten stadig er varm.

Tip:
Retten kan med fordel serveres med en frisk grøn salat.


© 2017 Galbani - All rights reserved