4 personer
antipasti

Oksekød med tomat og mozzarella

Carne alla pizzaiola

02.Ingredienser

500 g oksekød i tynde skiver, få evt. din slagter til at skære dem for dig
500 g cherrytomater
125 g Galbani Mozzarella
3-4 blade basilikum
1 fed hvidløg
½ bundt frisk oregano
eller 1 spsk. tørret oregano
6 spsk. olivenolie
Salt
Tilbehør:
God salat eller stegte kartofler

03.Tilberedning

Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Sautér dem på en pande i varm olie på lavt blus sammen med det hele hvidløg. Når det har sauteret i et par minutter, tilsættes oregano og salt.

Steg kødskiverne på en anden pande ved høj varme i ca. 1-2 minutter på hver side, så de får en flot stegeskorpe og samtidig er saftige i midten. Vær opmærksom på, at kødet ikke skal stege for længe, da det så bliver sejt.

Anret kødet på tallerkner. Skær mozzarellaen ud i skiver, og læg en skive på hvert stykke kød, så de kan blive bløde (dog uden at smelte).

Til sidst kommes tomaterne på toppen sammen med hakket frisk basilikum. (Pynt evt. også med et par hele blade). Servér med en god salat eller stegte kartofler til.

Tip: Man kan evt. hælde vandet fra mozzarellaen natten før og lade den stå i køleskabet. På den måde er mozzarellaen ikke for ”våd”, når du skal bruge den.


© 2017 Galbani - All rights reserved