Omelet med spinat

Frittata di spinaci


01.Info

Omeletten er én af de hurtige retter fra det italienske køkken. Her er en vegetarisk udgave, som smager fantastisk sammen med en sprød salat.

   

2 personer
secondi

02.Ingredienser

4 æg
300 g frossen hakket spinat (optøet)
125 g Galbani Mozzarella
50 g Galbani Parmesan
½ dl mælk
½ bundt purløg
En knivspids muskatnød
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

03.Tilberedning

Tænd ovnen på 200°. Pres vandet fra spinaten. Skær mozzarellaen i små tern. Pisk æg og mælk godt sammen, tilsæt spinat og de øvrige ingredienser undtagen purløg. Varm en pande med lidt olie, hæld æggemassen på, og lad den stege i et par minutter. Bag derefter omeletten i ovnen i 10-12 minutter, til den er gylden på toppen. Servér med skåret purløg.

Tip: Omeletten kan også steges færdig på panden, hvis du ikke har en pande, der kan tåle at gå i ovnen.