2 personer
antipasti

Omelet med spinat

Frittata di spinaci

02.Ingredienser

4 æg
300 g frossen hakket spinat (optøet)
125 g Galbani Mozzarella
50 g Galbani Parmesan
½ dl mælk
½ bundt purløg
En knivspids muskatnød
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

03.Tilberedning

Tænd ovnen på 200°. Pres vandet fra spinaten. Skær mozzarellaen i små tern. Pisk æg og mælk godt sammen, tilsæt spinat og de øvrige ingredienser undtagen purløg. Varm en pande med lidt olie, hæld æggemassen på, og lad den stege i et par minutter. Bag derefter omeletten i ovnen i 10-12 minutter, til den er gylden på toppen. Servér med skåret purløg.

Tip: Omeletten kan også steges færdig på panden, hvis du ikke har en pande, der kan tåle at gå i ovnen.


© 2017 Galbani - All rights reserved