4 personer
antipasti

Pandekager med zucchini og gorgonzola

Crepes con zucchine e gorgonzola

02.Ingredienser

8-10 stk. madpandekager (kan købes, hvis du ikke vil lave dem selv)
3 ½ dl mælk
200-250 g hvedemel
2 æg
2 spsk smeltet smør
1 knivspids salt
Fyld:
250 g courgetter (cirka 2 stk.)
100 g Galbani Gorgonzola
8 skiver kogt skinke
Olivenolie
Salt
Muskatnød
Smeltet smør
4 spsk vand
2 spsk fløde

03.Tilberedning

Bland mel og mælk og pisk alle klumper ud. Tilsæt pisket æg, en knivspids salt og smeltet smør. Bland alt godt sammen og lad det hvile i køleskabet i 2 timer. Bag herefter pandekagerne på en pande.

Skær courgetterne i bittesmå stykker og steg dem på panden med olivenolie og 2 spsk vand. Lad dem simre, til vandet er forsvundet, og courgetterne er møre. Smag til med salt. Smelt gorgonzola med 2 spsk vand og 2 spsk fløde i en lille gryde/pande. Tilsæt lidt ekstra fløde, hvis du ønsker saucen mere flydende, og smag den til med revet muskatnød. Tag en pandekage og læg strimler af kogt skinke, en skefuld courgetter og en skefuld gorgonzolasauce på. Fold pandekagerne, pensl med smeltet smør og bag dem i et smurt fad i ovnen i cirka 15-20 minutter ved 200°, til de er gyldne.


© 2017 Galbani - All rights reserved