4 personer
antipasti

Pasta med friske grønsager

Pasta con verdure fresche e ricotta

02.Ingredienser

2 løg
2 peberfrugter (rød og gul)
1 stor aubergine
1 stor courgette
4 store tomater eller 10-15 cherry tomater
1 tsk. smør til ovnfast fad
Salt og peber
4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. salt til kogevand
300 g pasta (f.eks. pennette, pastaskruer eller farfalle)
150 g Galbani Ricotta
Frisk rucola til pynt

03.Tilberedning

Tænd ovnen på 190 grader. Skær alle grønsager i tern a cirka 1½-2 cm. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Krydr med salt, peber og olivenolie, og bag dem i cirka 20 min. Husk at vende grønsagerne med en ske en gang imellem.

Kog pastaen ”al dente” i saltet vand. Si vandet fra pastaen. Bland ricotta med grønsagerne, og derefter med pastaen.

Vend det hele sammen, indtil det er godt blandet. Lad det få nogle få minutter i ovnen igen, tag fadet ud, pynt med frisk rucola og servér straks.


© 2017 Galbani - All rights reserved