4 personer
antipasti

Pasta med mascarpone og gorgonzola

Ricatoni mascarpone e gorgonzola

02.Ingredienser

½ tsk salt

350 g rigatoni pasta (eller farfalle sløjfer eller penne)

100 g Galbani Gorgonzola Cremoso

100 g Galbani Mascarpone

1 dl mælk

50 g hakkede valnødder

Muskatnød

70 g friskrevet Galbani Parmesan 

Friskhakket persille eller basilikum 

03.Tilberedning

Kog pastaen med lidt salt. Skær gorgonzola i små tern og smelt dem i en gryde med mascar­ponen og 1 dl mælk ved lav varme. Rør i gryden med en træske, indtil osten er smeltet, og alle ingredienser er godt blandet sammen til en jævn sauce. Rist valnødderne på en tør pande. 

Hæld vandet fra pastaen og bland den med ostesauce, hakkede valnødder, 3-5 riv af en muskatnød. 

Drys med friskrevet parmesan og friskhakket persille eller basilikum.


© 2017 Galbani - All rights reserved