4 personer
antipasti

Pasta med mascarponesauce og ærter

Penne al mascarpone e piselli

02.Ingredienser

400 g pastaskruer eller penne
100 g Galbani Mascarpone
250 g ærter
Salt og friskkværnet peber
Friskrevet parmesan
Skallen af en økologisk citron
Smør til stegning
Frisk basilikum eller rosmarin

03.Tilberedning

Pil ærterne og svits dem i smør med lidt salt på en pande.

Rør mascarpone, salt og rigeligt friskkværnet peber i en skål.

Kog pastaen al dente og vend den i mascarponen blandet med halvdelen af de smørsvitsede ærter. De resterende ærter drysses oven på. Pynt med friske basilikumblade eller rosmarin, revet citronskal og friskrevet parmesan. (Retten kan selvfølgelig laves hele året med frosne ærter).

Tip: Ærterne kan svitses med for eksempel frisk rosmarin eller salvie, hvis man ønsker at variere smagen.


© 2017 Galbani - All rights reserved