4 personer
primi

Pasta med peberfrugt og gorgonzola

Farfalle ai peperoni e gorgonzola

02.Ingredienser

2 røde peberfrugter
120 g Galbani Gorgonzola cremoso
1 rødløg
2 spsk. olivenolie
½ bundt bredbladet persille
300 g pastasløjfer eller anden kort pasta
50 g Galbani Parmesan
Salt

03.Tilberedning

Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og kog pastaen al dente. Skær peberfrugt og løg i små tern, der svitses i olie ved lav varme på en pande. Tilsæt eventuelt lidt af pastavandet, hvis det begynder at brænde på. Den stegte blanding tilsættes persille og blendes med en stavblender til en creme. Smelt gorgonzolaen i små tern på en pande ved lav varme, tilsæt peberfrugtblandingen og til sidst den kogte pasta. Rør godt sammen og servér med friskreven parmesan og lidt hakket bredbladet persille.

Tip: Strø evt. lidt mere friskhakket persille på retten inden servering. Det ser flot ud og er en ægte ’tricolore’ ligesom det italienske flag.


© 2017 Galbani - All rights reserved