4 personer
antipasti

Pasta med ricotta og cherrytomater

Pasta con ricotta e pomodorini

02.Ingredienser

450 g pasta penne
300-350 g cherrytomater
250 g Galbani Ricotta
250 g rucolasalat
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
4 spsk friskrevet parmesan
Frisk basilikum
Salt og peber

03.Tilberedning

Skyl tomater og rucolasalat og skær tomaterne i halve.

Hak hvidløget fint og sauter det i lidt olivenolie på en pande, uden at det tager farve.

Tilsæt tomaterne og sauter dem i 5-8 minutter, så de stadig har form. Derefter blandes ricottaen i – eventuelt med et par spsk kogevand fra pastaen. Smag til med salt og peber. Pastaen koges efter anvisning på pakken. Den varme pasta vendes med saucen i gryden, og kort inden servering tilsættes rucolasalaten. Den må kun lige vendes i retten, da den ellers bliver blød og kedelig.

Servér med friskrevet parmesan, frisk basilikum og lidt rucola på toppen.


© 2017 Galbani - All rights reserved