4 personer
primi

Pasta med svampe og mozzarella

Fusili ai funghi e mozzarella

02.Ingredienser

300 g pastaskruer
250 g Galbani Mozzarella
350 g blandede svampe f.eks. markchampignon og østershatte
1 løg
50 g smør
50 g Galbani Parmesan
Salt og peber

03.Tilberedning

Rens svampene og skær dem i skiver. Løget skal skæres fint i tynde skiver og steges gyldent i smør, før svampene tilsættes, og det hele får et godt skud salt og peber. Undervejs har du lagt pastaen i kogende, letsaltet vand. Drys svampene med parmesan, og tilsæt eventuelt lidt af pastavandet. Si vandet fra pastaen og bland pastaen med saucen og tilsæt finthakket mozzarella. Bland det hele godt, og servér med lidt ekstra friskkværnet peber og revet parmesan på toppen.

Tip: Retten kan varieres med lange pastatyper som f.eks. pappardelle.


© 2017 Galbani - All rights reserved