4 personer
antipasti

Pastamuslinger med pancetta og cherrytomater

Conchiglie con pancetta e pomodorini

02.Ingredienser

300 g pastamuslinger
200 g cherrytomater
150 g pancetta (eller bacon i tern)
1 stort løg
30 g Galbani Parmesan
10 store basilikumblade
Salt og friskkværnet peber
Olie til stegning

03.Tilberedning

Skær løget i helt fine strimler, og svits disse gyldne i olie i 2 minutter på en pande. Tilsæt pancetta i tern, og lad det stege yderligere i 2 minutter. Kom cherrytomaterne på, og lad det simre videre under låg i 5 minutter ved svag varme.

Kog pastaen i letsaltet vand, og hæld vandet fra. Hæld pastaen på panden med saucen, og vend det godt sammen. Lad det hele simre 1-2 minutter, så pastaen tager smagen fra saucen til sig, og krydr med salt og friskkværnet peber. Drys med hakket basilikum og revet parmesan inden servering.

Tip: Retten kan også laves med andre “korte” pasta typer.


© 2017 Galbani - All rights reserved