4 personer
primi

Penne med radicchio

Pennette con radicchio e gorgonzola

02.Ingredienser

1 løg
30 g smør til stegning
1 radicchiosalathoved
1 spsk. salt til vandet
300 g penne
100 g Galbani Gorgonzola Intenso
Salt og peber
Frisk basilikum til pynt
Evt. pinjekerner

03.Tilberedning

Hak løget, og sautér det i smør på en stor pande i et par min. Skær radicchioen i fine stykker, og lad den sautere ved lav varme i cirka 10 min. Radicchioen skal blive blød under stegning, men stadig have bid. 

Kog pastaen ”al dente” i saltet vand. Skær gorgonzolaen i tern, og vend den forsigtigt på panden sammen med radicchioen, indtil gorgonzolaen smelter. 

Vend pastaen i, og lad det hele stege videre i cirka 2 min. Krydr med salt og peber, og pynt med basilikumblade og evt. ristede pinjekerner. Servér straks retten, mens den er varm..


© 2017 Galbani - All rights reserved