4 personer
antipasti

Pirog med radicchio og ricotta

Torta con radicchio e ricotta

02.Ingredienser

1 rulle butterdej 

1 trevisana- eller radicchiosalathoved 

250 g Galbani Ricotta

30 g pinjekerner 

50 g friskrevet parmesan

1 æg 

Salt og peber

Olivenolie til stegning

03.Tilberedning

Rul butterdejen ud på bagepapir. Prik dejen med en gaffel for at undgå, at der kommer for meget luft i. Del den i 6 stykker. 

Skær radicchiosalaten i tynde strimler og steg den på panden i lidt olivenolie, indtil den bliver lidt blødere, men stadig er sprød. Rist pinjekerner på en tør pande ved siden af.

Bland ricottaen med salt og peber og fordel den på de 6 stykker butterdej.

Fordel derefter salaten, pinjekerner og parmesan oven på ricottaen. Luk dejen til en trekant, og pres med en gaffel siderne fast. Pensl med æg og bag piroggerne i en forvarmet ovn ved 200° i cirka 15-20 minutter. 


© 2017 Galbani - All rights reserved