4 personer
primi

Pizza med gorgonzola og bresaola

Pizza con gorgonzola dolce e bresaola

02.Ingredienser

1 pakke færdig pizzadej
125 g Galbani Mozzarella
100 g Galbani Gorgonsola Intenso
2 spsk. olivenolie
10 skiver bresaola
100 g rucolasalat
Salt og friskkværnet peber

03.Tilberedning

Rul pizzadejen ud på en plade med bagepapir. Hvis man ønsker en tynd bund bruges en kagerulle. Skær mozzarellaen i fine skiver, og fordel dem over pizzadejen. Skær derefter gorgonzolaen i tern, og fordel dem over pizzaen sammen med bresaolaen. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.

Sæt pizzaen i ovnen ved 220° i 15-20 minutter. Når pizzaen er gylden i kanterne, tages den ud, og den friske rucolasalat fordeles på pizzaen, der serveres straks.


© 2017 Galbani - All rights reserved