2 personer
antipasti

Pizza med parmaskine, spinat og mozzarella

Pizza con prosciutto di parma, spinaci e mozzarella

02.Ingredienser

Dej: (eller 1 færdig pizzadej)
3 dl hvedemel
3 dl fuldkornsmel
2 tsk. bagepulver
1 dl majsmel
3 dl vand
1 tsk. salt
Fyld:
125 g Galbani Mozzarella
75 g babyspinat
4-5 skiver lufttørret parmaskinke
¼ dl pinjekerner
8 cherrytomater

03.Tilberedning

Dej: Forvarm ovnen til 220 °. Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en mellemstor skål. Tilsæt vand, og ælt dejen til en fin og glat kugle. Rul dejen til en tynd pizza.

Hvis du anvender en færdig dej, ruller du pizzadejen ud på en plade med bagepapir.

Skær mozzarellaen i tynde skiver, og fordel dem oven på pizzabunden. Halvér tomaterne, og fordel dem over pizzaen sammen med spinat, pinjekerner og skinke. Bag pizzaen i ovnen ca. 15-20 minutter, til bunden er gylden og sprød.

Tip: Du kan også lave pizzaen i en frisk udgave, hvor du kun bager bunden og kommer ingredienserne på den bagte bund uden at sætte den i ovnen igen. Husk dog at riste pinjekernerne først.


© 2017 Galbani - All rights reserved