4 personer
primi

Pizza med skinke og mozzarella

Pizza prosciutto e mozzarella

02.Ingredienser

Tomatsauce:
2 bakker tomater
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 kvist frisk rosmarin
Salt og friskkværnet peber

1 pakke færdig pizzadej (eller lav den selv)
1 dl tomatsauce
125 g frisk Galbani Mozzarella i strimler (eller revet Galbani Mozzarella)
100 g kogt skinke, skåret i tern eller strimler
½ rød peberfrugt, i tern
20 g revet Galbani Parmesan
5 kviste basilikum
2 spsk olivenolie

03.Tilberedning

Tomatsauce:
Hæld kogende vand over tomaterne og lad dem stå i et par minutter. Pil derefter skrællen af.

Skræl og finthak løg og hvidløg, svits i en gryde med lidt varm olivenolie. Tilsæt tomaterne og rosmarin og lad det hele simre i 15-20 minutter. Tag gryden fra varmen, fjern rosmarinkvisten og blend saucen med en stavblender. Smag til med salt og peber og lad den afkøle.

Hvis du får sauce til overs, gemmer du det i køleskabet til næste gang du laver pizza.

Rul pizzadejen ud på en bageplade med bagepapir. Fordel tomatsaucen tyndt på dejen. Drys med mozzarella og fordel derefter skinke- og peberfrugt på bundene. Drys til sidst med parmesan. Bag pizzaen ved 200 grader i 8-10 minutter til osten begynder at boble og blive gylden, og bunden er sprød.

Tag pizzaen ud af ovnen, drys med frisk basilikum, dryp lidt olivenolie på og servér med det samme.


© 2017 Galbani - All rights reserved