4 personer
antipasti

Portobellosvampe med ricotta og grøntsager

Funghi Portobello farciti

02.Ingredienser

400-500 g rengjorte portobello-svampe (8 stk.)

 

Fyld:
Stokken fra svampene
2 skalotteløg eller 1 lille løg
3 fed hvidløg
2 forårsløg i små skiver
2 spsk. olivenolie
4 spsk. stærk grøntsagsbouillon
1 1/2 spsk. hvid balsamicoeddike
1 spsk. frisk rosmarin + 8 toppe til pynt
20 g tørrede Karl Johan svampe
4 spsk. revet Galbani Parmesan
100 g Galbani Ricotta
Salt, peber og chilipulver

03.Tilberedning

Tænd ovnen på 230 grader.
Opblød de tørrede Karl Johan svampe efter anvisningen på pakken.
Fjern stokkene på portobello-svampene og hak dem, skalotteløgene og forårsløg groft.
Svits det hele i olivenolie i ca. 2 min. sammen med de pressede/hakkede hvidløgsfed. Tilsæt bouillonen og balsamicoeddiken. Tag panden fra varmen og tilsæt finthakket rosmarin, revet parmesan og ricotta. Smag til med salt, peber og chilipulver.

Læg bagepapir på en bageplade og fyld alle 8 portobello med fyldet. Sæt bagepladen midt i ovnen i ca. 13-15 minutter.

Svampene serveres varme og med en lille kvist rosmarin på toppen.

Tip: Servér svampene sammen med en lille sprød grøn salat.


© 2017 Galbani - All rights reserved