4 personer
antipasti

Ravioli med ricotta og spinat

Ravioli con ricotta e spinaci

02.Ingredienser

Fyld:
450 g optøet spinat
250 g Galbani ricotta
200 g revet Galbani parmesan
Revet muskatnød
Salt og peber

Pasta:
400 g durummel
4 æg

Sauce:
100 g smør
Frisk salvie
50 g revet Galbani Parmesan

03.Tilberedning

Fyld:
Dræn spinaten for vand, og hak den fint. Bland den sammen med ricottaen. Riv derefter parmesanen fint ned i blandingen. Smag til med lidt revet muskatnød, salt og peber.

Ravioli:
Kom melet ud på køkkenbordet, og lav en lille bunke med en fordybning i midten. Slå æggene ud i midten af hullet. Pisk æggene let med en gaffel, og sørg for at få melet med lidt ad gangen. Når dejen bliver mere fast, skal den æltes med hænderne, til den er elastisk og smidig. Hvis den virker for tør, kan du fugte hænderne lidt med vand og ælte det ind i dejen. Lad den derefter hvile ½ time. Rul dejen tyndt ud med en kagerulle – husk godt med mel på bordet. Brug evt. en pastamaskine. Stik dejen ud med et glas til ensartede cirkler. Kom 1 tsk. fyld i midten, og læg en ny cirkel ovenpå. Tryk den sammen langs kanten, så fyldet ikke ryger ud.

Sauce:
Smelt smørret med hele blade frisk salvie på en pande, og hold det varmt. Kog raviolierne i let saltet vand i 3 min., og tag dem op med en hulske. Anret dem på en tallerken, hæld det smeltede smør over, og drys med parmesan.


© 2017 Galbani - All rights reserved