1 stk
antipasti

Ricotta-kage med chokolade og skovbær

Dolce al cioccolato fondente, ricotta e frutti di bosco

02.Ingredienser

4 æg, delt i hvider og blommer

1 knsp salt

150 g lys muscovadosukker

5 spsk fuldkornsspeltmel

500 g Galbani ricotta

150 g mørk chokolade, grofthakket

1 økologisk appelsin, revet skal af

2 tsk vanillepulver

Friske bær, til pynt

03.Tilberedning

Pisk æggehviderne i en skål med en smule salt, så de bliver faste. Pisk æggeblommerne med sukker til en lys og cremet æggesnaps i en anden skål. Pisk derefter mel, ricotta, chokolade, appelsinskal og vanillepulver langsomt i. Vend til sidst forsigtigt æggehviderne i massen. For en kageform med bagepapir, og hæld blandingen i. Bag kagen i ovnen ved 170 grader i cirka 50 min. Lad kagen køle let af, og server den med friske bær.


© 2017 Galbani - All rights reserved