4 personer
dolci

Ricotta parfait

Semifreddo alla ricotta

02.Ingredienser

400 g Galbani Ricotta 

300 g ladyfingers

200 g makroner

100 g sukker

100 g smør

2 spsk kaffepulver

1 lille glas romlikør

½ dl mælk 

½ dl marsala-vin 

Friske bær og citronmelisse til pynt 

03.Tilberedning

Pisk smør og sukker et par minutter og tilsæt derefter ricottaen (lad eventuelt vandet løbe fra først), romlikør, kaffe­pulver og knuste makroner. Bland det hele godt sammen.

Tag 4 mindre portionsforme eller glas og dæk bunden med ladyfingers dyppet i en blanding af marsala og mælk. 

Kom cremen oven på bunden af ladyfingers i et jævnt lag. Du kan eventuelt komme et lag ladyfingers på toppen af cremen også.

Sæt formene i køleskabet i mindst 12 timer før servering. Pynt med friske bær og citronmelisse.


© 2017 Galbani - All rights reserved