6 personer
dolci

Ricottakage med grov chokolade

Torta ricotta e cioccolato

02.Ingredienser

500 g Galbani Ricotta
150 g grofthakket chokolade
150 g sukker
5 spsk mel
4 æg
1 revet appelsinskal (brug kun den farvede del, ikke det hvide)
1 knivspids salt
2 tsk vaniljepulver
Friske bær til pynt

03.Tilberedning

Pisk æggehviderne i en skål med en smule salt, så de bliver faste.

Pisk æggeblommerne med sukker til en æggesnaps i en anden skål. Når denne blanding er blevet lysere og cremet, tilføjes mel, ricotta, chokolade, den revne appelsinskal og vaniljepulver langsomt. Til sidst vendes æggehviderne forsigtigt i massen. Kom bagepapir i en kageform og hæld blandingen i.

Bag kagen i ovnen ved 170° i cirka 50 minutter.

Pynt kagen med friske bær.


© 2017 Galbani - All rights reserved